ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

gc-superbrands-2021

Διάκριση για την Green Cola στα Corporate Superbrands Greece 2021

Η βράβευση των Κορυφαίων Εταιρικών Επωνυμιών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, με συμμετοχή πληθώρας στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου από όλους τους κλάδου της οικονομίας.

Η Green Cola Hellas A.E. έλαβε μια ακόμη σημαντική διάκριση στα Corporate Superbrands Greece, ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά superbrands, στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών & ροφημάτων, στη σχετική τελετή απονομής βραβείων.

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece, που έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2005, απονέμει στα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή brands της ελληνικής αγοράς τον τίτλο του Superbrand, ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας επιλογής, από την επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς, σε κλάδους όπως αυτοί της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, του branding κ.ο.κ, καθώς και μέσω σχετικής ειδικής έρευνας σε εκατοντάδες καταναλωτές.

Ο CEO της Green Cola κ. Γιώργος Βενιέρης, σημείωσε σχετικά:  «To 2022 συμπληρώνουμε μόλις 10 χρόνια από τη δημιουργία της Green Cola, του καινοτόμου αναψυκτικού με χρήση φυσικών συστατικών. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 10 χρόνια έχουμε καταφέρει πολλά, τόσο ως προς την παρουσία μας στην ελληνική αγορά όπως και σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού, όσο και ως προς την αποδοχή μας από τους καταναλωτές. Και αυτό το έχουμε καταφέρει μέσα από την ομαδική δουλειά, η οποία θα συνεχίσει να είναι η βάση μας και για τα επόμενα χρόνια.»

Η διάκριση της Green Cola έρχεται στο τέλος μιας σημαντικής χρονιάς για την εταιρεία, η οποία κατέγραψε για δεύτερη συνεχή χρονιά σημαντική αύξηση τόσο σε κύκλο εργασιών όσο και σε συνολική διείσδυση των προϊόντων της στην αγορά.

Η διάκριση της Green Cola έρχεται σε συνέχεια σημαντικών βραβεύσεων και διακρίσεων που έχει λάβει η εταιρεία, τα τελευταία δύο χρόνια, όπως η ανάδειξη των Green Flavors σε Προϊόν της Χρονιάς 2019, το Gold Effie στα Effie Awards Hellas 2018 στην κατηγορία «Δαυίδ vs Γολιάθ», την  τιμητική Διάκριση από τον θεσμό της Ελληνικής Παραγωγής Made in Greece Awards 2017 και το βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς 2017» στην κατηγορία Food & Drink.

Ο Οργανισμός Superbrands με έδρα στο Λονδίνο, αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding και κορυφαίων επωνυμιών προϊόντων και εταιρικών. Ο ομώνυμος θεσμός υλοποιείται από το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία ενώ μέσω εθνικών αντιπροσωπειών έχει υλοποιηθεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

superbrands2

Start typing and press Enter to search