ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

img_9650

Η Green Cola μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη για την κατάκτηση της κορυφής.

Η Green Cola Hellas ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα χρόνια, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης τένις, Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο και στην επικοινωνιακή καμπάνια της εταιρείας.

Η Μαρία Σάκκαρη, μια από τις πλέον καταξιωμένες αθλήτριες διεθνώς, και η Green Cola, η ελληνική εταιρεία που ξεκινώντας από την ακριτική Ορεστιάδα βρέθηκε μέσα σε λίγα χρόνια σε 4 ηπείρους, έχουν μια παράλληλη διαδρομή προς την επιτυχία. Εκφράζουν ταυτόχρονα το ίδιο πάθος για διάκριση αλλά και τις ίδιες αξίες, αυτές του υγιεινού τρόπου ζωής, της άσκησης και των υγιεινών επιλογών διατροφής. Αυτή η κοινή πορεία της Green Cola και της Πρωταθλήτριας ήταν η πηγή της έμπνευσης για την δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας που μελέτησε και ανέπτυξε η Wunderman Thompson Athens.

Η Green Cola, από τη δημιουργία της, προωθεί τη σημασία και την αξία της υγιεινής διατροφής. Η Μαρία Σάκκαρη αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο και σημαντικό πρότυπο για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής. Συμβολίζει όμως και κάτι περισσότερο. Τη σημασία της συστηματικής δουλειάς, του θετικού πείσματος, της προσήλωσης στον στόχο για την κατάκτηση της κορυφής. Η πορεία μας έχει πολλά κοινά στοιχεία. Ξεκινήσαμε από την Ελλάδα και προσπαθούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο, φορώντας την ελληνική σημαία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε μια Ελληνίδα αθλήτρια τέτοιου βεληνεκούς δίπλα μας και εύχομαι να πανηγυρίσουμε αναρίθμητες νίκες μαζί της’, σημείωσε ο Γιώργος Βενιέρης, CEO της Green Cola Hellas.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, δήλωσε με αφορμή της έναρξη της συνεργασίας της με την Green Cola, ‘Αποτελεί προνόμιο για εμένα να συνεργάζομαι με ένα brand που όπως και εγώ έχει Ελληνικές ρίζες και καταγωγή. Μαζί με την Green Cola ξεκινάμε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο. Και οι δύο εκπροσωπούμε τη χώρα μας στο εξωτερικό και είμαστε υπερήφανοι να το κάνουμε με πάθος’.

Η Green Cola αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που με έδρα την Ορεστιάδα, δημιούργησε μια νέα κατηγορία αναψυκτικών, με τη χρήση φυσικών συστατικών στις συνταγές της. Η Green Cola βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων αναψυκτικών με στέβια και διανέμεται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς των ΗΠΑ, από το 2019.

fb-insta-posts-

Start typing and press Enter to search