ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεργασία της Green Cola με την Sky Express

Η Green Cola Hellas ήρθε σε συμφωνία με την Sky Express για μία σειρά από δράσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στα αεροσκάφη της εταιρείας θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις και ενέργειες όπως κληρώσεις αεροπορικών εισιτηρίων καθώς και άλλες πρωτοβουλίες ιδιαίτερα κατά τους μήνες υψηλής ταξιδιωτικής κίνησης, ενώ θα προσφέρεται το ελληνικό αναψυκτικό Green Cola στις πτήσεις της Sky Express σε όλη την Ελλάδα καθώς και στα lounges των αεροδρομίων.

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, ο κ. Γιάννης Χήτος, πρόεδρος ΔΣ της Green Cola, σημείωσε: «συνεργαζόμαστε δυο εταιρείες που έχουμε την ίδια φιλοσοφία αναφορικά με την συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Για εμάς αποτελεί θεμέλιο λίθο της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων και για τη Sky Express κεντρικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της λειτουργίας της. Η συνεργασία μας δεν εξαντλείται σε μια εμπορική συμφωνία αλλά σε συμπόρευση αναφορικά με την ανάπτυξη κοινών δράσεων και ενεργειών, κάτι που εγγράφεται πλήρως στη λογική της Green Cola Hellas».

greencola

Για τη Sky Express, o Γιάννης Λυδάκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στις πτήσεις και τα lounge μας τη Green Cola. Στη Sky Express φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας ενώ μέσα από συνεργασίες όπως αυτή, στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα».

Σχετικά με τη Green Cola Hellas: Η Green Cola Hellas, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με βάση παραγωγής την Ορεστιάδα, κατακτώντας, σε λίγα χρόνια από την ίδρυση της, ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά, ενώ βρίσκεται ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες, ανά τον κόσμο. Δημιούργησε το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola με στέβια, την Green Cola, ενώ έχει λανσάρει τη σειρά αναψυκτικών ΜΠΛΕ καθώς και την Pure Cola, το πρώτο αναψυκτικό cola με εκχυλίσματα από πράσινο τσάι.

skyexpress

Σχετικά με τη Sky Express: Η Sky Express είναι μια ελληνική αεροπορική εταιρεία, , που ιδρύθηκε το 2005 και εξυπηρετεί την αεροπορική σύνδεση της Αθήνας, του Ηρακλείου και της Θεσσαλονίκης με τη Νησιωτική Ελλάδα και την Περιφέρεια. Φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια παρουσίας στον αεροπορικό χώρο,  έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 70.000 πτήσεις με τακτικά δρομολόγια σε 25 προορισμούς στην Ελλάδα. Η Sky Express έχει βραβευθεί με το ασημένιο βραβείο από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (EUROPEAN REGIONS AIRLINES ASSOSIATION) ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της χρονιάς 2014 /2015 καθώς και από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ως η “Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία για το 2015”.

H Sky Express πρόσφατα ανακοίνωσε 17 νέους προορισμούς από και προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Start typing and press Enter to search